Infantil masculino preferente C-H1

Esporles 51 - BSA 68

18/04/10 - El partit d'avui ha estat probablement el Partit de la temporada. S'ha donat quan totes les circumstàncies ens eren les més desfavorables d'aquesta lliga, quan les lesions ens han colpejat més dur, en el pitjor moment de joc i per si fos poc amb les baixes dels entrenadors. Al partit front l'Esporles, tercer en la classificació (a casa ens va guanyar d'onze punts) ens hem presentat amb tot el que teníem, vuit jugadors, un entrenador en préstec i poca cosa més.

Uadis 28 - BSA 71

21/03/10 - Partit seriós el jugat el passat dissabte front l'UADIS, els nostres van ser superiors en tot el partit. L'equip local sols va aguantar vuit minuts (7-8), però a partir d'aquí, superioritat total dels nostres . Vam acabar aquest quart 9-16, pogueren ser més si haguéssim encertat en atac.

BSA 49 - Cide 48

15/03/10 - 1,2,3 TEAM.! Partit dramàtic el jugat aquesta setmana contra el Cide, si fa més que el de la primera volta,en el qual també vam guanyar per un estret marcador després d'anar perdent tot el partit.

Partit jugat de tu a tu entre dos rivals que van lluitar totes les pilotes i on cada cistella era una autèntica batalla. La primera part va acabar 24/17, després un mal tercer quart el Cide és posà davant en el marcador 28/31.

BSA 67 - Espanyol 34

21/02/10 - Primer partit després de la desfeta de la setmana passada i victòria. El resultat més o menys ha estat l'esperat, l'única incògnita que teníem era veure com responíem després del partit de dissabte passat.

El partit va començar com quasi tots, amb el rival que afica els primers tirs i nosaltres fallam els primers atacs. Els primers nervis, però res , això es compon i a la fi del quart, amb uns moments brillants capgiram el marcador, s'acaba el quart 12-7.

Hispània 58 - BSA 35

13/02/10 - Mal partido el realizado por nuestros chicos. Tras unos últimos partidos intrascendentes venía el partido que nos podía llevar a ser segundos en el presente campeonato o a luchar para ser cuartos, y ésto último parece ser a lo que estamos abocados. Tras un inicio igualado pero siempre por detrás en el marcador acabaron los dos primeros cuartos con un una diferencia de 8 puntos en el marcador.

BSA 78 - De la Cruz 45

07/02/10 - Primer partit de la segona volta. Primera incógnita. Hauran millorat els nostres rivals? I nosaltres hem prosperat?

Aquests eren els nostres pensaments a l'hora de començar el partit i ben aviat va quedar clar que nosaltres hem millorat respecte al rival. La primera volta ens van posar moltes dificultats durant la primera part, en aquest partit les coses han estat molt diferents. Des del primer moment hem anat posant distància al marcador, amb uns tres primers quarts en els quals hem estat superiors.

Calvià 6 - BSA 56

23/01/10 - Partit de tràmit, on el més difícil va ser mentalitzar als jugadors per fer-ho bé. Així ho feren i dos quarts foren suficients per tancar el marcador. La feblesa del rival va fer que el partit servís per practicar allò entrenat entre setmana. Felicitats als jugadors per la seriositat demostrada en un partit on el més fàcil era jugar de qualsevol manera i desconcentrats.

BSA 48 - Esporles 59

20/12/09 - Mal partit en un mal moment. Tal volta no era ahir el millor dia per fer un mal partit. El rival, un equip que es presentava a jugar amb dues derrotes, una més que nosaltres però que des del primer moment es va presentar com un equip molt seriós. Al primer quart ja van deixar clar que si no ho fèiem molt bé no guanyaríem i el quart va acabar amb el nostre equip set punts per sota.

BSA 85 - Uadis 34

uadis15022/11/09 - Partido irregular y jugado de menos a más. La primera parte empezó bastante mal para nuestro equipo ya que empezamos yendo por detrás en el marcador. Salimos fallones en ataque, a ello se juntó que el rival tuvo sus mejores momentos. Poco a poco fuimos abriendo diferencia en el marcador y llegamos al descanso con una diferencia que nos devolvió la tranquilidad y con ello el acierto.