Noticias temporada 2009-2010

Esporles 51 - BSA 68

18/04/10 - El partit d'avui ha estat probablement el Partit de la temporada. S'ha donat quan totes les circumstàncies ens eren les més desfavorables d'aquesta lliga, quan les lesions ens han colpejat més dur, en el pitjor moment de joc i per si fos poc amb les baixes dels entrenadors. Al partit front l'Esporles, tercer en la classificació (a casa ens va guanyar d'onze punts) ens hem presentat amb tot el que teníem, vuit jugadors, un entrenador en préstec i poca cosa més.

Durant l'escalfament les sensacions, que en un principi no eren massa bones, a poc a poc han anat canviant, la concentració dels jugadors ha fet que anàssim anotant bastant tirs a la roda d'escalfament, també han escoltat seriosament (raret en ells), i en tot moment, els comentaris que se'ls feia.

Hem començat a creure que era possible guanyar. Amb la incertesa dels partits aquest a començat i un magnífic primer quart ens ha portat a guanyar-lo 15-17. Això ens ha motivat i ha arribat el moment clau del partit un 9-29 al nostre favor ha deixat clar que la sorpresa seria possible, però també ha arribat la quarta personal de Dani, que fins aquell moment havia estat el nostre home fort, però no hi ha por perquè han començat a funcionar la resta de jugadors.

Durant el descans sols teníem un dubte, podríem aguantar físicament? El tercer quart ha estat molt igualat i també ens hem imposat 9-10. Arriba el darrer quart, el rival surt amb el seu millor equip, amb els jugadors més frescs i menys carregats de faltes i ens han guanyat 18-12.

Genial el partit fet, bon percentatge anotador en tirs de 2 i tirs lliures, una defensa eficaç..., en definitiva el PARTIT de la temporada.