Noticias temporada 2009-2010

Uadis 28 - BSA 71

21/03/10 - Partit seriós el jugat el passat dissabte front l'UADIS, els nostres van ser superiors en tot el partit. L'equip local sols va aguantar vuit minuts (7-8), però a partir d'aquí, superioritat total dels nostres . Vam acabar aquest quart 9-16, pogueren ser més si haguéssim encertat en atac.

El segon quart com ve essent habitual creà menys ocasions d'atac però les finalitzà millor i van acabar amb un parcial de 7-18. Començà la segona part i malgrat el parlat durant el descans es caracteritzà per una pèrdua molt important de pilotes, però la situació es minimitzà perquè també em vam recuperar moltes, 16-5 fou el resultat del quart.

Amb el partit quasi sentenciat començam el darrer quart i el millor, sens dubte, bons percentatges anotadors, cap pilota perduda i un bon grapat de pilotes recuperades.

El millor han estat les sensacions que han donat els nostres, han jugat bé, en equip quasi tots han anotat. És el millor que ens podia passar vist que arriba el moment clau de la temporada, amb tres rivals directes de manera consecutiva, amb dues sortides molt difícils, Son Cotoner i Esporles i a casa el Binissalem.