Noticias temporada 2009-2010

BSA 48 - Esporles 59

20/12/09 - Mal partit en un mal moment. Tal volta no era ahir el millor dia per fer un mal partit. El rival, un equip que es presentava a jugar amb dues derrotes, una més que nosaltres però que des del primer moment es va presentar com un equip molt seriós. Al primer quart ja van deixar clar que si no ho fèiem molt bé no guanyaríem i el quart va acabar amb el nostre equip set punts per sota.

Al segon quart vam reaccionar gràcies a una bona defensa i vam arribar al descans amb una avantatge d'un punt. El tercer quart va ser clau, tot i fallar una i altra vegada sota cistella aguantarem el marcador fins al minut vuit del quart. Aleshores la clau del partit, un temps mort amb el partit empatat, aquest l'aprofità el rival que ens fica un parcial de 0-10. A partir d'aquí la moral dels nostres jugadors cau en picat, no vam saber lluitar per aficar-nos al partit. Un final de partit per oblidar.

Una derrota que hauria de servir perquè jugadors i tècnics reflexionàssim sobre que hem fet malament i treure conclusions de com millorar. L'Esporles no és millor que nosaltres, però va jugar millor. Cal retornar a l'esperit del partit fet a Binissalem per acabar la primera volta i començar la segona. Ànims a tots.