Noticias temporada 2009-2010

BSA 67 - Espanyol 34

21/02/10 - Primer partit després de la desfeta de la setmana passada i victòria. El resultat més o menys ha estat l'esperat, l'única incògnita que teníem era veure com responíem després del partit de dissabte passat.

El partit va començar com quasi tots, amb el rival que afica els primers tirs i nosaltres fallam els primers atacs. Els primers nervis, però res , això es compon i a la fi del quart, amb uns moments brillants capgiram el marcador, s'acaba el quart 12-7.

El segon quart nostro va ser un quart jugat seriosament sense briillantor però efectiu, sols la mala sort en atac va fer que no ens distanciàssim més i rompéssim de tot el partit, el parcial 21-6 deixa clara la superioritat dels nostres. El tercer quart encara més brillant i amb un parcial de 19-2 deixa el partit sentenciat. La superioritat dels nostres és total.

La nota negativa la trobam al quart final on l'empanada de torn fa que el rival ens guany el quart per quatre punts (15-19). Aquest fet no és greu si no fos perquè van aparèixer els defectes de l'equip, ¿com és possible que un equip inferior en tot ens faci 19 punts en un quart? N'havia fet 15 en trenta minuts!. Vegem si en propers partits no ens torna a passar.

El pròxim partit el PLA, només li vam fer 16 punts la primera volta, l'Hispània els n'ha fets 28. Jugadors, superareu aquest marcador?