Mini femenino A

Resum d'una gran temporada

totes150Acabada la temporada i a punt de començar la següent, pot ser és el moment de recordar tot allò que hem fet, de posar en la balança en el hem fet bé i el que s'hagués pogut fer millor per després prendre les oportunes mesures per a millorar de cara a la temporada vinent. És el moment de l'avaluació. "Si hagués de posar una nota" a aquest grup de nines, no tindria cap dubte de quina seria. Seria la d'EXCEL•LENT.

El per què és molt simple, he trobat les respostes en l'article de Pedro, "Los valores del baloncesto". A força de voluntat, sacrifici personal, competitivitat, compromís, generositat, amistat, esforç, superació i voluntat no els ha guanyat ningú.

Quin equip érem a principis de la temporada? Qui pensava que jugaríem al grup especial? Feia anys que no hi jugàvem! I quan vam saber que hi jugaríem, quants vam pensar que si no quedàvem les darreres a prop hi faríem? He de reconèixer que qui escriu ho pensava, i m'he equivocat de totes. Poc a poc l'equip va anar creixent, a la vegada es va anar cohesionant, en torn a la figura de l'entrenadora na Cati. Entrenadora que a més del seu rol, n'ha desenvolupat d'altres de més importants encara, ha fet d'amiga, de mare ... Gràcies Cati, per tot el que has fet per les nostres nines.

Llegiu-ne més...

BSA 81 - La Salle 82

salle150-2Partit molt igualat entre La Salle i nosaltres fins al final del partit, on cap dels dos va aconseguir sumar un gran avantatge al marcador.

Pel que fa al joc mostrat, varem saber aturar bastant bé els seus contraatacs encara que ens varem despistar algunes vegades, però ho varem saber solucionar robant pilotes i realitzant una bona defensa en estàtic. Destacar la bona feina a l'hora defensar la sortida de pilota de l'equip contrari, la qual cosa ens va proporcionar robar moltes pilotes.

En atac, bona feina en el rebot ofensiu i en l'1x1, i també en el joc estàtic, on varem moure bastant la pilota i varem córrer bastant bé els contraatacs.

El partit es va decidir al final, on dues errades defensives nostres varen fer que La Salle es posés per davant i que ja no es pogués capgirar el marcador

Montuïri 55 - BSA 73

mont150Encara que vàrem guanyar, no vàrem realitzar un bon partit.

Varem sortir molt relaxades i confiades al partit i això ens va fer cometre grans errors, com fallar canastes fàcils, perdre moltes pilotes o cometre infraccions.

La falta de concentració ens va fer fallar i equivocar-mos i no ens poguerem anar definitivament del marcador ja que l'equip rival feia molt bona feina i ens va possar les coses difícils.

L'únic quart que tal vegada podem donar per bó és el darrer, on si que ens varem sortir les coses i varem saber aprofitar la superioritat, sobretot a l'hora d'agafar rebots.

El que va succeir divendres ens ajudarà a reflexionar sobre el que hem de fer i el que no, i que no ens podem permetre sortir confiades mai.

BSA - Bàsquet Pla

Partit jugat a casa contra el Bàsquet Pla en el qual no vàrem demostrar ni jugar com sabem.

Ja des del començament no estàvem dins el partit i, encara que vàrem guanyar tots els parcials, vàrem cometre molts d'errors i moltes pèrdues de pilota.

Al tercer quart va passar el que ens passa quan duim avantatge al marcador, que ens confiam. Aquesta confiança ens fa relaxar-nos i deixar de treballar com sabem.

Com dic sempre, els partits no es guanyen fins que l'àrbitre no pita al final.

Sant Josep 43 - BSA 47

sjosep150El primer partit de lliga i ens enfrontàvem al líder del trofeu, el Sant Josep. Vàrem sortir concentrades des del primer moment i anàrem per davant en el marcador durant tot el partit.

Vàrem saber demostrar tota la feina que hem fet fins ara i a no baixar els braços quan no ens sortien les coses. Seguíem estant al partit, cosa que a altres partits ens relaxàvem. Va ser un partit molt igualat fins al final. El marcador al descans era de 23 - 31 a favor nostre. Però això ens va fer agafar confiança, sinó que seguirem fent les coses bé.

Al darrer quart, un parell d'errades nostres i bons atacs seus varen fer que Sant Josep s'avancés al marcador per un punt, però varem saber remontar. Al final, varem guanyar un partit molt important per 43 – 47.

Bàsquet Pla 3 - BSA 54

Divendres varem jugar el darrer partit de l'any 2012 a la pista del Bàsquet Pla..

Varem sortir concentrades i amb ganes de guanyar el partit, fet que es va veure reflectit en el marcador. La bona feina en la defensa, sobretot a la sortida de pilota, ens va fer aconseguir fàcils contraatacs que acabàven en canasta.

Varem treballar molt bé la sortida de pilota i tancar rebots, encara que ens queda per millorar l'anotació de tir lliure.

BSA 59 - Zona 5 34

Ens enfrontàvem al Zona 5 en el cinquè partit del trofeu, el qual vàrem guanyar 59 a 34.

Varem sortir amb ganes però a poc a poc varem anar baixant el ritme de partit.

Encara que el resultat és positiu, no ens podem conformar a jugar a un ritme baix si sabem que el nostre ritme pot arribar a ser molt més alt i poder jugar millor.

Al descans, el marcador era de 24 a 14.

La Salle 61 - BSA 46

salle150Divendres varem jugar contra La Salle, un dels equips favorits a guanyar la lliga.

Varem sortir molt concentrades al partit, aguantant les estirades dels contraris encara que vàrem perdre el primer quart 13-6.

El segon, el tercer i el quart quart vàrem anar remuntant i guanyant els tres períodes gràcies a la bona feina a l'hora d'agafar els rebots i perquè varem córrer contraatacs que varem poder aprofitar, arribant així al final del quart quart amb un marcador de 31-35.

A partir d'aquí, varem desaparèixer del partit durant el cinquè quart on el cansamenti i les nostres errades tan de pèrdues de pilota com de fallar canastes va fer que La Salle augmentés l'avantatge i perdéssim el quart per 23-2.

BSA 68 - Cide 41

cide150Era el segon partit del trofeu i mos enfrontàvem al CIDE desprès d'haver perdut només de 5 contra Sant Josep.

Varem sortir molt concentrades al partit i amb moltes ganes, sobretot a la primera meitat, la qual varem guanyar 34 - 17.

Tornarem a saber aprofitar l'avantatge a l'hora d'agafar els rebots, fallant poques canastes davall aro, i fent bons contraatacs. S'ha de destacar la bona feina durant tota la primera meitat, i al quart i sisè quart de la segona meitat pel que fa a lla defensa de sortida de pilota, la qual varem pressionar molt bé posant en dificultat la sortida i beneficiant-nos en contraatacs.