Noticias por equipos 2012-2013

BSA - Bàsquet Pla

Partit jugat a casa contra el Bàsquet Pla en el qual no vàrem demostrar ni jugar com sabem.

Ja des del començament no estàvem dins el partit i, encara que vàrem guanyar tots els parcials, vàrem cometre molts d'errors i moltes pèrdues de pilota.

Al tercer quart va passar el que ens passa quan duim avantatge al marcador, que ens confiam. Aquesta confiança ens fa relaxar-nos i deixar de treballar com sabem.

Com dic sempre, els partits no es guanyen fins que l'àrbitre no pita al final.

Varem arribar al descans amb un marcador de 49 – 23.

Al quart i al cinquè quart varem augmentar l'avantatge al marcador fent les coses millor, corrent contraatacs i defensant com sabem.

Començàrem el darrer quart 74 – 30. Encara així, he de dir que varem saber arreglar un poc el partit fent millor les coses, quedant el resultat final de 80 – 30.