Noticias por equipos 2012-2013

BSA 68 - Cide 41

cide150Era el segon partit del trofeu i mos enfrontàvem al CIDE desprès d'haver perdut només de 5 contra Sant Josep.

Varem sortir molt concentrades al partit i amb moltes ganes, sobretot a la primera meitat, la qual varem guanyar 34 - 17.

Tornarem a saber aprofitar l'avantatge a l'hora d'agafar els rebots, fallant poques canastes davall aro, i fent bons contraatacs. S'ha de destacar la bona feina durant tota la primera meitat, i al quart i sisè quart de la segona meitat pel que fa a lla defensa de sortida de pilota, la qual varem pressionar molt bé posant en dificultat la sortida i beneficiant-nos en contraatacs.

La segona meitat varem tenir alts i baixos, sobretot al final del cinquè quart on, els tres darrers minuts, ens varen fer un parcial de 0 - 16 en contra.

Al darrer quart varem saber tornar-mos a ficar al partit, acabant amb un 14 - 0, i deixant un resultat final de 68 - 41.

En general, destacar la bona feina realitzada per totes, sabent jugar molt bé en equip i posant en pista allò aprés als entrenaments.

La setmana que ve, toca un partit difícil a la pista de La Salle on esperam que segueixin jugant igual de bé que com ara.