Noticias por equipos 2012-2013

Crònica del Campionat de Balears

cb150El Cadet masculí se ha proclamat Campió de Balears aquest cap de setmana, guanyant els tres partits disputats.

Divendres, primer partit del campionat contra el C.D Alcazar de Menorca. El partit es guanyà a la prórroga per 97 a 101. Partit amb molta intensitat per el dos equips. Al final els nostres varen guanyar el partit amb bones transicions defensives-ofensives. La bona forma física dels nostres ens donava un plus de frescura al final del partit.

Disabte, segon partit contra Sant Antoni d'Eivissa. Partit molt cómodo per els nostres guanyat per 50 a 114. L'equip eivisenc plantà cara els primers 5 minuts, però a partir del minut 6 del partit els nostres agafaren el ritme de joc al que ens tenen acostumats i no deixaren cap opció als rivals.

Diumenge, partit contra un equip conegut per noltros La Salle. Els 2 equips arrivabem amb els dos partits guanyats. A les 11.30h. era línici de la final del Campionat. Partit molt intens, desde els primers intants varem agafar ventatge en el marcador i no deixarem que La Salle es posàs per davant. En el minut 33 La Salle s'apropà al marcador 64-61, peró els nostres, molt concentrats i ficats dins el partit, no deixaren pàs a la reacció del rival i amb un parcial 21 a 10 en els 7 darrers minuts s¡alçaven amb la victoria final i Campionat de Balears. Final: 85-71.

El sacrifici i la feina realitzada durant tota la temporada ha tingut recompensa. Ara anam a Ferrol al Campionat d'Espanya. Una experiencia única que hem de gaudir i competir contra els millors equips cadets d'Espanya.