Puntos en contra 28146 54.02
 Diferencia puntos 4880 9.37

Noticias por equipos 2013-2014

Dakota Alcúdia 37 - BSA 64

dakota150Bon partit el que vam poder veure i jugar a Alcúdia. A priori un pot pensar en un partit senzill si es mira la classificació, però si realment analitzes els resultats de l'equip rival, te n'adones, que tot i només haver guanyat un partit, no ens ho posaria fàcil.

Amb els dubtes de què ens trobaríem a Alcúdia vam partir cap allà. Dissabte matí, migdia. Se'ns feia un poc estrany, acostumats a jugar en divendres horabaixa.

Les jugadores arribaren ben despertes i juganeres com sempre, fent amics per aquí on van, aquest cop un canet que passava per allà. Les càbales amb els resultats dels contraris són coses dels adults, elles a jugar i passar-s'ho bé.

Minuts després començà l'escalfament, i quasi a la vegada el partit. Hi havia pressa per començar, era hora de dinar.

El partit començà igualat, molt igualat, era el bon fer de les nostres contra la força del rival però un bon acabament de quart ens donava el primer avantatge, 6-15. Començà un segon quart molt ajustat i igualat les defenses van fer matx, i acabàrem 8-19. Res no estava decidit en un partit de minis i vingueren els nostres millors minuts, espectaculars en defensa i en atac, i cap a dalt, 22/47 a la fi del quart període. Arriba el cinquè quart, el més fluix dels nostres i l'únic de tot el partit que ens guanyà l'equip local, únicament escurçà un punt 30/54, indicà el marcador. El darrer quart tornà a ser igualat però aquest caigué de la nostra banda i tancàrem el partit 37-64.

Fou en aquests darrers minuts que les nines reberen la inesperada visita d'unes cracs, com elles eh!, les jugadores del nostre equip de Lliga Femenina 2, el "Instituto de Fertilidad-Air Europa". Gràcies Sara Soler, Miriam Rollán i Ashley Bruner per venir fins a Alcúdia a visitar-nos. Us tornarem la visita.