Noticias por equipos 2012-2013

Crònica de la fase final de Mallorca (inclou vídeo)

equip150...i aquí tanquem la temporada infantil femenina del nostre estimat club, el Bahía San Agustín.

Una temporada on hem viscut de tot, bo i dolent, alegries i tristors... Però, per damunt de tot, hem viscut un grup de nines amb totes les il•lusions i les ganes de millorar i aprendre. I, amb aquesta actitud, aquest grup de nines aconseguia tancar el seu primer any a lliga Especial ficant-se a la Fase de Mallorca.

La fase es plantejava molt dura, massa, veient els resultats de la temporada. I, tal com va passar a la lliga, els dos primers partits varen ser demolidors al nostre contra. Així, començàvem la fase amb un contundent 26-81 a favor del Sant Josep (15-24 / 5-21 / 6-36 / --) on, a pesar del esforços per part de les nostres jugadores, no vàrem poder aguantar el ritme i qualitat del joc del rival al que mos enfrontàvem. De igual modo va succeir a la segona jornada on, un Zona5 molt superior físicament, ens tancava marcador amb un 39-89 (17-16 / 3-28 / 13-28 / 6-17). Tot i així, el nostre equip, marxava a descansar amb il•lusions i esperances per plantar més oposició al tercer rival de la Fase, el CB. Binissalem.

El tercer partit, tal i com succeir a la lliga, va ser molt més disputat. L'equip del raiguer, va sortir molt més centrat i efectiu (posant-se amb un clar 17-7 al primer quart). Al segon quart, les nostres jugadores varen reaccionar amb tota la motivació per remuntar aquest enfrontament... La forta defensa i les petites millores ofensives, ens aportaven un encontre més igualat que, si be ens deixava encara per darrera al marcador, amb un 33-20, el parcial era més ajustat (16-13).

I així, amb una remuntada de 13 punt com a objectiu de l'equip, sortíem a donar-ho tot als darrers 20 minuts de la temporada...

Al tercer, quart, sortien les nostres jugadores encoratjades i sense pors per cercar el miracle que no vàrem tenir a la temporada i, jugada a jugada, anàvem remuntant fins a que, a dos minuts i mig del final, ens situàvem a un somiat 60-59. Tot i així, el millor percentatge de tir del Binissalem, i qualque mala jugada pels nirvis, donaven un parcial de 4-2 a les Binissalemeres. D'aquesta manera, a pesar dels esforços, tancàvem el partit amb el marcador final de 64-61.

Tal i com he començat el text... ...i aquí tanquem la temporada infantil femenina del nostre estimat club, el Bahía San Agustín.

Ara, fent memòria d'aquests mesos, veig que només podem aixecar el cap amb orgull. Sí que es vera que ens queda molt per millorar, molt per aprendre, però ha estat una temporada exemplar en voluntat, treball i fer pinya.

Ara sí, seria una errada molt greu per part meva, oblidar-me de una de les parts més impressionant... La nostra estimada i inigualable afició!!

Amb uns pares així, tot fill se sent moralment obligat a donar tot, tot entrenador se veu incapacitat de relaxar-se, tot rival ha de fer un esforç sobrehumà per aproximar-se ( que no igualar) els vostres crits i càntics.

De tot cor, la meva més sincera i respectuosa gratitud.