Noticias por equipos 2012-2013

Bunyola 28 - BSA 41

Fa vuit jornades, amb el darrer partit de la primera volta començava la nostra costa amunt, de manera consecutiva ens enfrontaríem als primers classificats. Un partit rere l'altre hem anat guanyat i així ens vam plantar al que sens dubte ha estat el nostre partit de l'any, el més esperat i que en cas de guanyar-lo seria una passa quasi definitiva per a la consecució del títol del nostre grup.

Amb els nervis de jugar-nos el primer lloc, aquest diumenge ens vam desplaçar a Bunyola. Tot depenia de nosaltres però perdre per set punts ens enviaria irremeiablement al segon lloc de la taula. Els precedents amb els bunyolins feia que tot i creure que la victòria era possible hi hagués molt respecte cap a ells, ens havien derrotat a Bunyola al seu torneig durant la pretemporada i únicament havíem guanyat 54-48 al Toni Servera en un partit agònic i difícil. Feia exactament una volta que els de Bunyola no perdien, la seva mitjana anotadora estava fins diumenge en uns 63 punts per petit i rebien una mitjana de 34 punts per partit, l'equip amb menys punts en contra del campionat.

Amb aquests antecedents va començar el partit, tot seguia un guió previst, el Bunyola com va fer a S'Arenal va muntar una zona 2-3 molt tancada i agressiva que no ens possibilitava un joc lluït, no podíem arribar sota la cistella tot i recuperar pilotes. En el tir vam estar del tot desencertats, la cistella un i altre cop escopia els nostres llançaments. Ara bé ells estaven pitjor doncs únicament van fer una cistella en joc en tot el primer quart. Només hi havia defensa i defensa per part dels dos equips. El resultat del quart ho diu tot (3-8).

El segon quart tot seguí igual, van començar els canvis en els dos equips i res no va canviar quasi es va repetir el mateix resultat (3-7), ara bé la diferència a favor nostra ja era de 9 puntets.

Arribà el moment clau, i per a mi definitiu, al tercer quart els locals van canviar la seva defensa i el camp s'obrí. Vam veure els minuts de millor joc fins aquells instants 12-12 el parcial a la fi del període.

18-27 comença el darrer quart, amb un equip el nostre que va sortir a per totes i que en tot moment va ser dominador de la situació, el temps jugava del nostre costat i vam saber mantenir i augmentar la diferència fins al final (28-41) .

Missió complida. Però amb aquest partit no s'ha acabat la lliga, ens queden cinc partits en els quals ens queda haver de continuar demostrant el fet fins ara, jugar, lluitar i compartir amb els companys les alegries que enguany ens ha donat aquest esport i sobre tot ens queda mostrar el respecte degut a tots els equips a qui ens hem enfrontat i als equips amb els quals encara hem de jugar.