Noticias por equipos 2012-2013

Molinar 52 - BSA 75

molinar150Després de tres partits intranscendents i en els quals hem guanyat sense gaires problemes ens tocava jugar en un camp sempre complicat "Es Molinar", contra un equip "trampa", si veus la seva classificació sembla que els guanyaràs sense patir però en començar el partit te n'adones que no té res a veure amb els equips amb què havíem jugat aquestes jornades passades. Ha resultat un equip rocós, que a manca de qualitat individual hi posa moltes ganes, lluiten totes les pilotes i et posen les coses complicades.

Tot i que no hem fet el millor partit de la temporada, ha estat un partit per posar-nos les piles de cara als propers set encontres en els quals de manera consecutiva jugarem amb tots els equips de la part alta de la classificació. Del primer al vuitè ens separen tres partits.

El partit ha començat molt igualat, sempre hem anat per davant però cada cop que ens hem allunyat han respost, el quart ha acabat 11/18. La represa ha estat similar, un intercanvi de cistelles un parcial favorable als nostres de 7-0 i el Molinar inicia una petita remuntada per posar el marcador en un 24-34 en el monent d'anar al descans.

El tercer quart comença amb tres tècniques i una falta intencionada, als nostres jugadors, just fregar el minut cinquè del quart, tot i això han estat els millors minuts dels partit, els esdeveniments ens han centrat i el període ha acabat 37/56.

El darrer quart ha seguit la tònica general del partit igualtat per arribar al marcarcador final 52-75.

En resum, un partit que ens serveix per tocar de peus a terra i de preparació per la costa que comença la setmana que ve.