Noticias por equipos 2012-2013

BSA 61 - Sa Indioteria 58

Uf! Uf! Uf!

Tercer partit consecutiu que es resol amb un marcador ajustat, per tres perdérem el primer, per tres guanyàrem el segon i per tres hem guanyat el tercer. És clar el 3 és el nostre número de la setmana.

No sé si jugam bé o no, si ho podem fer millor o no, però el que tenc clar és que pocs equips ho fan millor que nosaltres en donar emoció als seus partits. Quan guanyam deixam que el contrari ens agafi, si perdem remuntam. Fem el possible per sofrir fins el darrer instant.

El partit va començar igualat als 5 minuts guanyàvem 8-7, jugàvem millor en atac que en defensa i poc a poc els nostres jugadors començaren a carregar-se de personals. A la fi del període 16-16, un marcador que va ser el presagi del que passaria durant l'encontre.

La represa fou similar, a la meitat del quart el marcador era favorable a Sa Indioteria, 21-20. Eren minuts de joc controlat però d'errades en atac. Ens costava aconseguir la cistella tot i que a ells també. Amb això arribà la fi de la primera part i el marcador reflectia un 26-28. Tot era en joc.

Sortim del vestidor directament a jugar el tercer quart, més del mateix, emoció i més emoció. Les defenses dels dos equips fan figa, si l'encert havia estat poc ara milloraria molt però no ens pogueren anar al marcador perquè a cistella nostra resposta dels rivals. Als cinc minuts de la represa 40/42, i per acabar el quart 46/45.

Arribàvem als moments claus del partit. Els nostres pivots es carregaren de faltes, a manca de 7 minuts ja en teníem dos dels tres amb 4 personals i els jugadors de S'Indioteria es destapaven com anotadors de tirs lliures. Als primers minuts aconseguirem la màxima avantatge del partit 55/49, però ens havíem de complicar la vida i ens remuntaren al marcador fins posar-se 59-57 a manca de 23 segons. Tenim la possessió, una jugada llarga anotam 61-57, queden 3 segons. Fem falta. Fallen el primer tir. Quin alè! Anoten el segon. 61-58. S'acabà el sofriment.

Al•lots, enhorabona!

Nota: Si algun dia guanyau sense fer-nos patir no us passarà res. Els cors ens haurien d'aguantar tota la temporada.