Noticias por equipos 2012-2013

Molinar 58 - BSA 27

Segon partit de la segona volta que començàvem amb l'objectiu de que no ens tanquessin marcador, com havia passat a la primera volta, vist la nostra millora en defensa dels darrers partits.

Ens enfrotàvem a un equip situat en tercera posició amb només dues derrotes contra els dos primers classificats. Un equip que no destaca per el físic dels seus jugadors però si per un joc ràpid i efectiu.

Al primer quart varem començar molt ficats al partit, però ens costava anotar. Prova d'això és que dels 8 punts aconseguits 6 foren de tir lliure. Als darrers minuts el Molinar intesificà el seu ritme i guanyar el quart per 16 a 8, que feia preveure que mos costaria molt que no ens tanquéssim el marcador.

En el segon quart va començar a veure que l'agressivitat del Molinar pujava de nivell arribant quasi a la 'violència'. Els primers minuts ja haguérem de canviar el nostre base per una 'treveta' d'un contrari. El Molinar anava agafant avantatge i en una altre jugador, després de pitar una falta a favor nostre, en la lluita per la pilota un jugador nostre rebé una agressió per part d'un jugador del Molinar. Aquest nin reconeix el seu error aixecant la mà i demanant perdó, però no se senyala falta ni s'adverteix a l'entrenadora contrària d'aquest tipus d'accions.

Ens anam al descans 20 punts per davall al marcador, però amb ganes de poder seguir disputant el partit.

Quan anava a començar el tercer periode, tenen lloc una situació extranya que va marcar la resta del partit. El nostre entrenador, preocupat per l'integritat física dels nostres jugadors, comenta amb el col•legiat les jugades del segon quart, demanant-li que es 'fixi un poc més' en les jugades de contacte. La resposta per part del col•legiat fou que se limitàs a fer la seva tasca d'entrenador i que se llegís el reglament en quant a aspectes formals i amenaça amb desqualificar-lo. Davant aquesta situació se decideix retirar l'equip del partit però els jugadors demanen continuar. L'entrenador se va asseure a la graderia amb l'afició i l'equip va quedar dirigit per el nostre delegat Joan, que amb 14 anys se trobava amb una tasca que 'li venia gran'. Plors d'impotència entre el nostres jugadors, alguns colpetjats, altres amb ràbia i desconcertats.

Se va reanudar el partit i els jugadors varen treure totes les ganes per mirar de contenir a un Molinar al qual se li veien que volia 'borrar-nos' de la pista. Lluitant per cada pilota se va aconseguir empatat el quart a 13. I miràu per on, el col•legiat se va 'centrar' i començar a pitar els contactes descarats per part dels jugadors del Molinar.

El nostre delegat intentava dirigir l'equip com podia, demanant consell 'a distància' a l'entrenador a través de jugadors que a cada temps mort anaven i venien del banquet a la grada.

En el darrer quart, amb un moltes faltes per cada equip, jugadors eliminats per 5 faltes, el Molinar s'imposà per 17 a 6.

Vàrem perdre el parit, aconseguirem millorar el marcador de la primera volta, i deixant de banda els aconteixaments del inici del tercer quart, destacar novament la millora en defensa, la gran quantitat de rebots defensius, però la part negativa segueix en la gran quantitat de pilotes perdudes i violacions individuals. Aspecte que hem de millorar.

Pròxim partit contra Uadis 'B' que a la primera volta ens guanyar 70 a 45. A veure si podem fer un bon partit i millorar el resultat.