Noticias por equipos 2012-2013

BSA 38 - Hispània 49

Aquest dissabte començàvem la segona volta amb l'objectiu de millorar els resultats que a la primera volta vàrem tenir contra cada rival.

Ens enfrotàvem a un equip que al primer partit de la lliga mos va guanyar de 46 punts i que la primera impressió, una vegada vist el físic d'alguns dels seus jugadors, era que seria un partit dur i que hauriem de lluitar de valent per no quedar fora del partit en pocs minuts.

Al primer quart varem començar molt concentrats, aconseguint un parcial inicial de 5 a 0, forcant la pèrdua de pilotes del rival per 24", i defensant amb molta intensitat. Després de l'obligat temps mort a que es va veure forçat a demanar l'entrenador rival, entrarem en uns 4 minuts molt dolents que va provocar moltes cistelles fàcils dels contraris i acabant amb un 7 a 19 en contra.

En el segon quart se va tornar a intensificar la defensa, però la ràpides sortides en contraatac no les podiem aprofitar i fallàvem cistelles fàcils que en altres partits sempre anotàvem. Aconseguirem guanyar el quart per 13-11 i anar al vestidor amb un 20 a 30 en contra.

Després del descans, encaixàvem un 0-4 en contra i se va poder veure un periode molt travat a on continuàvem fallant entrades clares, inclús en 2 contra 1. Així i tot acabava amb un 10 a 10 de parcial i un 30-40 al marcador.

Al començament del darrer quart amb un 3-0 a favor pareixia que podíem intentar lluitar per el partit, però novament la cistella rival tenia 'posat un tap', i juntament amb la dificultat per entrar a la zona per el físic dels seus jugadors, ens va fer provar de llançar des la distància, amb encert en alguna ocasió i errades en altres. Al final del periode un parcial de 8-9.

En resum, si l'objetiu era millorar el resultat de la primera volta, en l'aspecte de punts a favor va quedar exactament igual amb el mateixos 38 punts. La part positiva la gran tasca en defensa que va fer que el qui arribava com el segon millor equips en punts a favor, amb una mitjana de 66 punts per partit, només aconseguís anotar 49.

Si continuam amb aquesta actitud defensiva creim que molts de partits seran més disputats que a la primera volta.

Ànim, i a seguir aprenent cada vegada un poc més.