Noticias por equipos 2012-2013

Uadis 67 - BSA 42

Tercer partit de lliga i tercera derrota, aquesta vegada por una menor diferència que en els dos partits anteriors.

En aquesta ocasió hem aconseguit anotar més punts que en els altres partits (33 al primer i 25 segon) i encaixar manco (79 i 75). Tot plegat fa que aquells que han vist el tres partits se puguin plantejar les següents preguntes :

- Hem millorat tant en defensa com en atac ?

- O bé , el contrari era inferior als anteriors ?

Si miram els resultats que havia aconseguit l'Uadis en els dos primers partits (1 derrota per més de 50 i una victòria de 3, amb un total en els dos partits de 50 punt a favor i 95 en contra). tot feia preveure que podrien disputar un partit amb opcions de guanyar o el manco tenir un marcador ajustat.

I així ha estat en el primer quart, com sempre aconseguit la primera cistella del partit i lluitant cada pilota per sortir ràpids al contraatac, acabant amb un 17 a 13, que semblava que podríem estar dins el partit.

Però novament en el segon quart hem sortit bastant despistats, i juntament amb una defensa molt forta del Uadis, que en ocasions era molta forta i fregant l'agressivitat, ha fet que acabàs el quart amb un parcial de 19 a 7 arribéssim als descans amb un 36 a 20 en contra.

Encara i tot la diferència en contra hem continuat lluitant per mirar de que aquesta no augmentés i hem provar nous sistemes defensius que en ocasions donaven el seu fruit però altres vegades ens feien cometre errades i deixar clares ocasions de tir o entrada al contraris.

El tercer parcial ha estat de 15 a 13, el més ajustat de tots els jugats en tots els partits.

El quart parcial ha estat de 16 a 9, fruit de la precipitació per voler reduir la diferència que ens ha fet cometre molts d'errors.

En atac no aconseguíem moure la pilota en estàtic i pràcticament tots el punts han estat de pilotes robades i sortides ràpides fins a la cistella contrària.

A la part negativa les moltíssimes pilotes perdudes (més de 30) i les més de 15 violacions individuals (passos / dobles). Haurem d'aprendre a 'clavar' millor els peus.

A la positiva la lluita ha fet que recuperéssim i provocàrem també moltes pèrdues al rival, així quantitat de rebots que hem agafat (aquest és un punt que cada partit va a millorant), però que no sabem convertit en cistella quan són rebots ofensius.

Pròxim partit, a la nostre pista contra Ciutat de Palma. Una altre oportunitat per intentar guanyar el primer partit.