Noticias por equipos 2012-2013

BSA 25 - Molinar 75

Segon partit de lliga i segona derrota contra un equip que només se va presentar amb 8 jugadors i al que superàvem clarament en l'apartat físic.

Si en el primer partit, encara que la diferència final fos de 42 punts, se va veure un equip amb ganes de disputar cada pilota, en aquest només va faltar "ajudar" al contrari a aconseguir cada cistella,

El primer quart va acabar amb un parcial de 5 a 12 i semblava que podríem estar dins el partit.

Però en el segon quart vàrem sortir bastant despitats i donant moltes facilitats al Molinar per fer atacs de molt curta possessió ja que trobava ràpidament per on entrar a la nostra zona, acabant amb un parcial de 5 a 26.

És pràcticament impossible no perdre un partit que al descans només s'han aconseguit 10 punts, indicatiu clar de que no trobàvem manera de tenir situacions clares de tir ni entrada, i a més les que fèiem les fallàvem.

Després del descans continuarem amb les mateixes errades tant amb atac com en defensa, que facilitava que el contrari ampliés la diferència fins que a pocs minuts per acabar el partit se tancàs acta.

Els dos darrers minuts poguérem anotar alguns punts més arribant fins a un total de 32.

En resum del que no podem treure quasi cap resultat positiu, excepte la gran quantitat de rebots defensius.

A la part negativa les moltíssimes pilotes perdudes i la fluixa defensa que provoca moltes situacions de 3 o inclús 4 contra 1 a favor del Molinar en el seus contraatacs.

Nins, si no voleu repetir la dolorosa experiència de perdre partits per tanta diferència de punts, haurem de posar moltes més ganes en el entrenaments, sobretot en els conceptes defensius.

Heu de pensar que el bàsquet és un joc d'equip i no val dir : 'La culpa que mos hagin fet aquesta cistella no és meva, ja que jo estava marcant el meu", i no baixa a defensar per què el jugador que un està marcant no puja a l'atac i esperar a veure si els companys són capaços d'aturar al contrari.

Pròxim partit, a la pista de Sant Josep contra Uadis. Una altre oportunitat per continuar progressant com equip.