Noticias por equipos 2012-2013

BSA 60 - Andratx 34

Diumenge de sorpreses, la primera es que va petar un transformador i va deixar al pavelló i la zona de ses cadenes sense llum. Hem agafat sa costum de començar els darrers partits molt blanes en defensa i erràtiques amb atac, que un equip te més potencial que els altres s'ha demostrar a la pista. Al primer quart com ja es costum contra l'Andratx n'Ainhoa es va fer mal al dit polze dret (ja es el tercer cop al mateix lloc).

Les nines de l'Andratx amb una bona defensa individual no ens va donar facilitats, intentàrem atacar en condicions però sa piloteta no entrava, la nº.11 de l'Andratx (17punts) rebia en facilitat i també anotava, i així acabava la 1 part 17-16 . Males cares i falta de confiança. Els 10' de descans al vestuari fosc, ens va venir be per recordar lo que havíem treballat de sa defensa i en aquest punt és on començàrem i basàrem la nostra victòria.

Amb una Laia enrabiada que no donava cap pilota per perduda, les quatre companyes de 5 inicial agafaren coratge i feren un parcial de 25-2, ho feren amb més sentiment que per qüestió tàctica però s'animaren ( crec sincerament que qualsevol del banquet ho hagués fet igual de bé) la moral del rival baixa i nosaltres ens sentírem segures del que havíem de fer.

N' Alícia de s'infantil quan juga amb nosaltres sempre ens dona un plus de tranquil•litat i detalls tècnics, i la seva ajuda la agraïm així. Ses cadets no se poden dormir quan tenen tanta competència.

PD: si qualcunes troben que jugaren poc, que s'espavilin els minuts no se regalen més quan les companyes ho estan fent bé

PD2: quasi estàvem per primer cop al complet, ens faltava n'Agueda

Parcials: 9-8: 8-8: 25-2: 18-16