Noticias por equipos 2012-2013

RTE.LAS 3 PALAS 44 - Ciutat d'Inca 77

Segona jornada i jugàvem contra un dels rivals difícils de la lliga.

Primer quart: començàrem bé fent un parcial( 4 a 0) a favor però a partir de aquest moment les coses no ens sortien. Intentàrem posar-li remei canviant la defensa cosa que no ens funcionà.

Segon quart : canviàrem tant l'atac com la defensa cosa que no servi de res ja que l'equip rival ens seguia fent mal amb defensa i en atac no entraven les coses i en els tirs lliures tampoc estàvem massa afinats.

Tercer quart: l'equip sortí amb ganes de remuntar el partit però seguien sense entrar-nos els tirs i la defensa no ens sortia bé i els tirs lliures no ens ajudaven gaire ja que no dúiem un bon encert. Intentàrem tornar a caviar la defensa cosa que fe que el rival li costàs anotar però nosaltres seguíem sense encert.

Quart quart: els darrers 10 minuts el equip encara sortí amb ganes de jugar cosa important però tot i així no poguérem fer gaire cosa.

Parcials:(11-17)(6-19)14-16)(13-24)

El proper dissabte jugam contra Sant Josep.