Noticias por equipos 2011-2012

BSA 78 - Lloseta 58

La d'avui serà una crònica breu. Com breu va ser el període de temps que el Lloseta, primer classificat de la nostra lliga (14 pg 5 pp) va anar per davant al marcador 0-2. A partir d'aquí domini absolut i aclaparador dels nostres durant el primer quart 24-12. Era un somni, un del partits més esperats i temuts i el resolíem de manera brillant (24-12).

Sortim al segon quart tement la reacció de l'equip llosetí però res, provoquen moltes faltes, no passen d'aquí. Un parcial semblant al del primer quart (22-11) i ens anam al descans 46-33.

El tercer període començà amb un líder tocat que decidí pressionar-nos i no li sortí malament del tot però no pogueren aguantar tot el quart i també acabaren perdent-lo (19-15). El marcador era en aquells instants 65-38.

Al quart final amb la diferència adquirida era difícil mantenir la intensitat i sense fer-ho malament arribarem a la fi del partit 78-58.

Qui ens havia de dir que la victòria més ampla de la temporada l'aconseguiríem amb el Lloseta.