Noticias por equipos 2011-2012

Perruqueria Lluís 56 - BSA 64

El passat dilluns vam començar la segona volta del campionat. El rival Perruqueria Lluís, el primer classificat del grup amb dos partits perduts.

Els antecedents, no hem guanyat mai aquest equip, en les tres ocasions en què ens havíem enfrontat ens havien guanyat sempre al darrer minut.

El darrer cop amb un triple al darrer segon que ens llevà la victòria a la primera volta.

Ens tornà a afectar el virus dels exàmens de febrer i vam ser pocs per disputar el partit.

Durant l'escalfament es produí l'anècdota que probablement va canviar la història del partit. En Toni es penjà d'una cistella i la trencà; això motivà que jugàssim en una pista curta.

Començà el primer quart amb un joc a ratxes i amb imprecisions en atac, era difícil penetrar les defenses en un camp de petites dimensions, 19-14 fou el marcador final. Al segon quart les dificultats anotadores dels dos equips s'agreujaren. Els nostres jugadors van començar a fer-ho millor que l'equip local, només la manca d'encert va fer que no retallàssim el marcador, 34-26 reflectí el marcador al descans.

Els manacorins se n'adonaren que poc a poc els anàvem dominant i durant el descans intentaren que canviàssim de pista. Havien arreglat la cistella, però ens vam negar.

La represa continuà de la mateixa manera, amb un partit molt lluitat.

Les personals ens van començar a caure, sobre tot a Toni que cometé la quarta, però res, arribà la fi del quart, 18-17 i començàrem el tram final a 5 punts dels rivals.

Com ve passant darrerament, el quart final fou el nostre tot i que els de Manacor als dos primers minuts aconseguiren el seu major avantatge 53-43. Era el moment de la remuntada. Isma respongué al triple local amb un altre triple que ens ficava al partit, a continuació dos contraatacs finalitzats per Juan Carlos i ens posàrem 55-50.

Falten 3' 29'' per a la conclusió, els locals es posen nerviosos, perden els papers, ho protesten tot, se'n van del partit i nosaltres sense caure en provocacions seguírem a la nostre. 1-14, fou el darrer parcial del partit que ens portà a la victòria. Una gran victòria.