Noticias por equipos 2011-2012

Immobiliària Cala Santanyí 59 - BSA 63

Segona victòria consecutiva. I com no podia ser d'altra manera amb sofriment. La clau, la millora en la forma física del grup, la qual ens va permetre guanyar un partit que quasi donàvem per perdut abans de començar.

Les obligacions d'alguns dels integrants va fer que només disposàssim de sis jugadors per fer front al partit, tot i així sortírem a jugar amb totes les ganes i sense cap pressió pel resultat. Era complicat guanyar, érem conscients que difícilment arribaríem a la fi del partit en bones condicions físiques, i que les personals que ens poguéssim xiular determinarien les nostres possibilitats de victòria .

El partit va començar molt fredament per part dels dos equips, res estrany si tenim en compte la temperatura que hi havia al pavelló de Santanyí a les nou i mitja del vespre. L'inici fou igualat però al final del quart vam deixar d'anotar i ens fugiren al marcador 15-10, fou la màxima diferència del partit. A tot això començaren a caure les personals.

S'inicià el segon quart amb dos equips més encertats que intercanviaven cistelles i cops. Un quart en què Juan Carlos veié com li xiularen la quarta personal i s'hagué d'asseure. L'equip es quedava sense recanvis i per tant més càstig físic.

Arribà el descans, el vam dedicar a descansar i a encoratjar-nos.

Començàrem molt bé el tercer quart 0-5 i ens posàrem per primer cop al capdavant del marcador. La rèplica fou immediata un triple ens torna a deixar per davall, uns moments que aprofitaren els locals per endurir el seu joc. Els començaren a assenyalar personals que nosaltres convertírem, això juntament amb el desencert anotador local va fer que guanyàssim el quart 9-14 per arribar 43-44 al darrer període. A dos minuts de l'acabament l'únic pivot de què disposàvem recaigué de la lesió i va haver de ser substituït.

Ens quedaven deu minuts per jugar, 4 jugadors que portaven ja més de 25 minuts jugats, (Raúl, Bernat, Jordi i Rafa), Juan Carlos amb 4 quatre personals i Javi lesionat.

El quart començà de manera espectacular 0-7 (43-51), a partir d'aquí vam dosificar els esforços al màxim en atac i defensaríem tant com es poguéssim, no era qüestió de perdre el que tant ens estava costant guanyar. Tot era massa maco, i per donar emoció vam començar a fallar tirs lliures, doncs cada atac nostre acabava en falta, Santanyí ho va aprofitar s'acostà al marcador 54-56, i encara quedaven 6 minuts.

Després uns minuts igualats, patiment, agonia i victòria 59-63.