Noticias por equipos 2011-2012

Joan Capó 69 - BSA 48

A qui llegiu aquesta crònica i mirau el marcador podeu pensar que Felanitx ens ha apallissat, 21 punts de diferència són molts. El resultat final del marcador pot induir a engany, doncs no reflecteix el que s'ha viscut al camp on fins a manca de sis maleïts minuts hem tingut les nostres opcions.

El partit ha començat amb un equip local agressiu, molt agressiu i encoratjat pels sues seguidors que ens han donat la benvinguda al partit amb xiulets, esbroncades ... i animant els seus. Qui heu jugat a Felanitx, us ho podeu imaginar. Amb aquest ambient l'equip local a comès moltes faltes i hem anat molts cops a la línia de tirs, el desencert ha estat gros i poc a poc l'equip local s'ha anat allunyant, 14-7.

El segon quart ha començat de manera brillant per part dels nostres 0-7 i ajustàvem el marcador. Ells seguien a la seva, toc per aquí, toc per allà i res. El públic també a la seva esbroncant els àrbitres a cada falta nostra, i que creis-me que feien riure vora les que ells feien. Minut 3 del quart , ha arribat el moment clau: els àrbitres han fet callar la grada local. N'han sabut, res no ha estat igual d'aquí a la fi del partit. Tot reprendre el partit ens han endossat un parcial (19-5) per arribar al descans (33-19).

La cosa no pintava bé, massa nervis, massa provocacions i alguns dels nostres donaven signes de no suportar la pressió al descans, però res l'àrbitre xiula i cal jugar.

Com ho hem fet de bé, aquest quart! Poderosos en el rebot defensiu i encertats en el tir. A manca de quatre minuts el marcador mostrava un 37-31 que ha fet posar nerviós altre cop l'equip de casa que ja es veia guanyador. A la fi del quart la diferència encara s'ha escurçat més 39-36.

Hem entrat al quart decisiu, la graderia encesa i alguns dels jugadors locals hipermotivats, el començament ha estat igualat però la manca d'encert no ens ha permès poder aguantar en el partit, La pilota no ha volgut entrar, un cop darrere l'altre voltava el cercle però queia cap a fora. Què hi farem? Ells han anotat les seves oportunitats i d'aquí la diferència final.

Felicitar l'equip local per saber guanyar, però molt més als nostres jugadors per aguantar durant tot el partit el que els ha caigut a sobre. Molt bé al•lots, bon partit!