Noticias por equipos 2011-2012

BSA 46 - Jov. Llucmajor 50

lluc150Quasi, quasi. Un altre cop hem estat a punt de sumar la primera victòria, però se'ns ha escapat.

Un matí molt fred, el d'aquest diumenge, que ens ha deparat un partit emocionant.

El partit ha començat molt bé, els nostres jugadors han dominat el rebot tant ofensiu com defensiu i això ha permès agafar una petita diferència al marcador 14-9.

El segon quart es caracteritzà per un joc poc vistós dels dos equips que van alternar moltes pèrdues i recuperacions (onze pèrdues per vuit recuperacions dels nostres) i pocs atacs, acabarà el quart amb el resultat de 26-22.

Començà el quart maldit, el tercer, sempre al tercer quart ens passa alguna cosa. Quan tot ens feia pensar que aquest cop sí guanyaríem, doncs la realitat ens porta a fallar un atac darrrere l'altre (18 llançaments per anotar-ne 5) i el que és pitjor, únicament agafam dos rebots en atac. I, com passa en aquests casos el rival no falla, 36 -- 40 reflectí el marcador en acabar el quart.

El darrer tram del partit va ser molt igualat amb un equip que atacava (el nostre) i un que responia amb contraatacs i personals, va acabar el quart 10-10, per tant vam perdre.

Tot i no haver guanyat, en la meva modesta opinió ho vam fer millor que Llucmajor, potser la por a guanyar i els tirs lliures errats foren la clau.

Ànim equip! Si seguim com en aquest partit començarem a guanyar prest.