Noticias temporada 2009-2010

Bàsquet Pla 45 - BSA 34

01/12/09 - Primera derrota del Mini B, contra un dels rivals que se suposa seran dels forts del grup. Tot i això, els jugadors varen lluitar fins al final i posaren les coses molts difícils als locals, sobretot en el darrer quart, en que ens arribàrem a situar a només 5 punts.

El partit es va jugar entre setmana per haver estat ajornat en el seu dia, la qual cosa va fer que es comptàs amb vàries absències jugant amb només 10 dels 16 jugadors de la plantilla.

L'horari no habitual i el fet de ser el primer partit jugat a fora casa va fer que els percentatges de tir fossin molt dolents, fallant multitud d'intents sols baix la cistella. Un 8-0 en el primer quart ja posava les coses molt difícils i així va ser ja que no es va poder baixar en tot el partit la diferència. Així i tot es va empatar el parcial de la segona meitat a 19.

Parcials: 8-0, 10-10, 8-5, 4-4, 7-6, 8-9