Noticias temporada 2009-2010

Zona5 26 - BSA 43

02/03/10 - Sense cap mena de dubte, vàrem viure dos partits molt diferents. A la primera part, el nostre equip va sortir amb massa passivitat defensiva i amb la sensació de por a l’atac; una carència total de concentració que va donar massa avantatge a l’equip local situant-nos, al descans del partit, amb un marcador de 18 a 9 en contra (només anotàrem 2 cistelles de joc i 5 tir lliures).

Per contra, el tercer quintet va voler entrar a pista amb tota la il·lusió i voluntat que agafem com a estendard i marcar els dos parcials finals que ens donaren la victòria (un 8 a 34 total).

Però al final del partit, una nova victòria i la reflexió de que, si no ho donem tot, no hi ha partit fàcil.