Noticias temporada 2009-2010

CAN TORRAT 74 - Bàsquet Pla 73

29/03/10 - Victòria dels nostres a la prórroga. Partit molt igualat en tot moment amb petites rentes dels dos equips, pero no suficients per trencar el partit.

Vàrem tenir la darrera possessió dels primers 40 minuts amb una recuperació de pilota d'en David Matas, però no va poder ser ja que l'acció va acabar amb tap del equip visitant. Així anavem a sa prórroga.

Començava un nou partit de 5 minuts on arribàvem amb millor condicions físiques que el rival, durant aquests 5 minuts extras l'alternança de cistelles era la constant del partit, cap dels dos equips donava el partit per perdut, al final els tirs lliures i les bones acccions defensives varen fer que guanyàssim un partit importantíssim que ens deixa tot en les nostres mans per poder clasificar-nos per el Campionat de Balears.

El següent partit dia 18/03 a casa contra el Ciutat d'Alcudia que si es guanya ens ficam al campionat. Una auténtica final contra un altre rival directe. Esperam que la nostra afició vengui a recolzar-nos.arcials: 16-15, 17-19, 17-20, 11-7 y 13-12.