Noticias temporada 2009-2010

CAN TORRAT 69 - Sant Josep 61

02/03/10 - Victòria molt importat contra el Sant Josep, rival directe per aconseguir estar entre els 5 primers de la classificació. Vàrem sortir dormits, sense intensitat defensiva i amb molta passivitat ofensiva, això va fer que el Sant Josep es posàs per davant en el marcador per 8 a 13.

En el segon quart no és que milloràs molt la actitud del nostre equip permetent que ens ficassin 18 punts. En atac vàrem estar més encertats aconseguint ficar 20 punts però sense tenir l'actitud que s'espera d'aquest equip.

El tercer quart com indica el parcial 15-15 totalment igualat, deixant tot el partit per decidir pels darrers 10 minuts de l'encontre.

I en el definitiu quart va ser on vàrem poder veure realment al nostre equip, amb una major agresivitat defensiva i amb les idees més clares en atac.

El partit va ser molt igualat, anant per darrera durant els primers 30 minuts, un gran darrer quart va fer posible la victòria. Això ens ha de fer millorar com equip i intentar estar amb la mentalitat del darrer quart durant tot el partit.

Diumenge viatjam a Menorca. Partit contra un altre rival directe, el Sant Lluís on haurem d'estar al 100% durant els 4 quarts si volem sortir amb la victòria a sa butxaca.

Parcials: 8-13, 20-18, 15-15 y 26-14.

P.D: Durant el partit es va fer mal el nostre jugador Juan Carlos Boscana, esperem sols sigui un fort cop i no s'hagi tocat els lligaments com li varen comunicar en la primera exploració del metje. Anims !!!