Noticias temporada 2008-2009

BSA INF MAS ESP 68 - LA SALLE 92

18-10-2008  Parciales: 16-17 / 14-15 / 19-35 / 19-25.

Tercera jornada i arribà la primera derrota enfront d'un rival molt difícil, La Salle. El favorit sobre els papers, ja que fa 2 anys a Mini va quedar campió. Els nostres infantils arribaven al partit motivats sobretot per la gran victòria a la pista del San Josep en la segona jornada. El partit va comensar molt igualat i així ho reflectia el marcador (16-17) al acabar el primer quart i 30-32 al descans. Al vestuari es va intentar conscienciar del que s'havia de millorar sobretot en atac, ja que les 16 pilotes perdudes de l'equip enfornt a les 9 recuperacions no eres suficients per a tenir la solidesa necesària en atac. Vam sortir al tercer quart i en tan sols 2 minuts ens van enxufar un parcial de 0-12 i aquí es va rompre el partit ja que les succesives pilotes perdudes del nostre equip (10 en el tercer quart) sumat a l'espectacular encert de La Salle en els tirs exteriors van fer molt difícil recuperar el marcador. Aquest tercer quart acabava amb un parcial de 19-35 i amb un 49-67 al marcador que feia pensar que la victòria estava molt complicada, i tot i intentar-ho, la lesió durant la setmana de n'Eric, la de'n Jorge durant el partit i els jugadors carregats en faltes i la pèrdua de 13 pilotes més, van fer que això no fos possible. La cara positiva de tot això es que hem de seguir treballant molt per aconseguir estar al mateix nivell que ells. I sense cap dubte els hi podem plantar cara!