Noticias por equipos 2010-2011

BSA 70 - S.Josep B 64 / BSA 86 - J.Capó 90

jcapo215007/06/11 - Final de temporada pel Mini C amb dos partits molt complicats i en els que ens jugàvem la segona posició final. L'ajustat dels dos marcadors indica ben a les clares l'emocionant d'ambdós partits, havent de remuntar uns resultats adversos en el descans, la qual cosa dóna mostra de l'esperit de lluita d'aquest equip.

El partit de dijous contra Sant Josep, l'equip que millor defensa de la lliga, es va decidir en el darrer quart amb un parcial favorable de 15 a 6 després d'un partit molt dur on l'equip va sebre sobreposar-se a la defensa rival anotant 70 punts i deixant al rival amb només 25 en la segona part.

El dissabte es presentava el Joan Capó amb el jugador més gran de la lliga, prop de 1'80 i fins ara al mini especial, amb el que no havien perdut cap partit en tota la lliga. La diferència física amb el rival era considerable. Tot i defensar molt bé, malgrat el que indiqui el resultat final, les segones opcions de tir de rival que es feia amb molts de rebots ofensius, feien que el Joan Capó dominàs tranquil·lament en el descans, 43-52.

Un magnífic tercer quart, 21-10, el millor de la lliga tal vegada, amb una gran defensa aturant molt bé al 'gegant' felanitxer, ens tornava a ficar al partit. A partir d'aquí fins al final va ser una demostració de coratge lluitant contra un rival molt més alt i no deixant-los que fessin cap cistella fàcil. Només el rebot ofensiu els permetia anotar. Al final un parcial de 0-6 donava la victòria als visitants tot i que l'havíem merescuda molt més nosaltres. De totes formes es salvava l'average (16 punts) i la segona posició era per nosaltres. Tot un èxit.

Dos partits que han servit per confirmar la millora evident de l'equip durant la temporada, el que fa que puguem estar molt orgullosos d'aquests jugadors que han entrenat molt bé, s'han perdut molt pocs entrenaments (la majoria) i, el que és més important, s'ho han passat molt bé jugant a bàsquet, un esport que, n'estic segur, estimen un poquet més cada dia.

No faré mencions individuals de tots els jugadors, entre altres coses perquè no ho he fet a cap crònica i a més n'hi ha tants que seria massa llarg, però si que vull que sapigueu que si l'objectiu de la temporada era que coneguéssiu un poc més el bàsquet i vos ho passàssiu bé jugant, per part meva vos assegur que ha estat així, m'ho he passat beníssim entrenant-vos i, no ho dubteu, n'he après molt com a entrenador. 18 jugadors, i tan diferents un dels altres, que éreu un repte a cada entrenament, però un repte molt divertit. Esper que per vosaltres també hagi estat així.

Equip. Paraula important, ja ho sabeu. Crec que hem aconseguit ser-ho. Des de la forma de jugar, a la forma de comportar-se amb els companys i la forma d'acceptar no poder jugar tots els partits perquè éreu massa i ho havien de fer altres companys, però també, i molt important, per tots els pares i mares que ens han acompanyat sempre i han estat part d'aquest equip. Uns pares que no només han estat amb l'equip en els partits, sinó que també en els entrenaments. Devíem ser l'equip de Mallorca amb més espectadors quan entrenàvem. Menys mal que hem sabut aguantar tanta pressió ;-). Gràcies a tots, pares i mares, heu estat magnífics, en tots els sentits. No canvieu.

Ara ens separarem. És llei de vida. Els que estiguin amb jo l'any vinent esper que segueixin millorant un poquet cada dia i els que no, la majoria, recordin que el bàsquet és diversió i que el cap no només es per dur la gorra.

Com enyoraré les coques després dels partits .....