Noticias temporada 2009-2010

Esporles 88 - BSA 38

esporles215013/03/10 - Partit complicat a la pista del líder i derrota clara davant un rival molt superior. Un Esporles molt canviat respecte al que va perdre a la nostra pista, en la que ha estat la seva única derrota. La presència de jugadors importants que no havien jugat en la primera volta i la millora evident de tots els seus jugadors, varen fer que la superioritat local es reflexés al marcador, que es va tancar en l'última jugada del partit amb el resultat final.

Novament l'equip va sortir molt poc concentrat a la pista i fruit d'això el primer quart deixava ja sentenciat el partit amb un 19 a 3 de parcial. Tot i guanyar el segon quart per 2-5, la resta de quarts varen ser clarament per l'equip local, excepte el cinquè en que plantàrem cara amb un 11-10.

Si en la derrota a CIDE poques coses positives es podien treure, al partit del dissabte al menys es varen intentar dur a terme més coses que es practiquen als entrenaments i els jugadors varen lluitar fins al final, però quan el rival és superior s'ha d'acceptar i intentar amb el treball als entrenaments que la nostra progressió sigui semblant a la seva.

Parcials: 19-3, 2-5, 21-10, 20-5, 11-10, 15-5